Fratele lui Radu Mazăre, Mihai Mazăre, a făcut o serie de declarații grave într-o emisiune a postului România TV, imediat după ce avionul care îl aducea în țară pe fostul primar al Constanței a aterizat la București. Acesta a explicat cum a fost prins și reținut Mazăre, dar a oferit și o serie de detalii legate de consulul onorific al României din Madagascar, Lăcrămioara Toader, și fiul acesteia, despre care a spus că se afla „în relații de dușmănie” cu fostul primar.

Cum arată Mantasaly Resort, complexul de bungalouri al lui Radu Mazăre, din Madagascar…Citeste mai mult: adev.ro/pmlxnv

De precizat ar fi că Lăcrămioara Toader este mama partenerului de afaceri al lui Radu Mazăre, cel care l-a ajutat în 2012 pe acesta să închirieze terenul pe care a construit complexul turistic de lux din Madagascar. Informații detaliate pe acest subiect a publicat Rise Project încă dinainte ca Lăcrămioara Toader să fie numită consul, iar Radu Mazăre să fugă din țară.

Despre legăturile consulului onorific al României în Madagascar cu fostul lider al PSD Constanța a vorbit consulul onorific al Madagascarului în România, Serge Rameau, într-un interviu acordat Europei Libere.

„Doamna Toader l-a ajutat cu bună-credință pe Radu Mazăre când a venit în Madagascar. Înainte să fie numită consul onorific, a avut un acord de afaceri cu Radu Mazăre. Fiul ei, Dorin, a cumpărat pământ pentru Radu Mazăre, pentru că străinii nu pot cumpăra terenuri în Madagascar. I-a închiriat pe 99 de ani terenul lui Radu Mazăre și a supervizat construcția complexului turistic pe care îl deține. Relația lor s-a destrămat însă, în termeni neamicali”, a spus diplomatul din Madagascar în interviul pentru Europa Liberă.

Declarațiile fratelui lui Radu Mazăre, Mihai Mazăre, despre arestare:

https://www.youtube.com/watch?v=rQIC1supFfc

  • La momentul respectiv nu înțelegea ce se întâmplă și de ce nu se urmează norma legală din Madagascar de care știa prin avocații pe care îi avea acolo.
  • Haideți să vă zic în câteva cuvinte cum s-a întâmplat. Nu a fost săltat de pe stradă, el fusese în capitală, își luase certificatul de rezidență încă cinci ani de zile și dimineață s-a trezit, s-a dus la aeroport urmând să zboare cu o cursă internă din capitală până în orașul unde locuiește el.
  • În aeroport s-a prezentat un cetățean cu trei soldați după el care i-au ridicat pe amândoi (pe Radu Mazăre și pe Roxana, prietena lui Radu Mazăre – n.red.) și i-au dus la un sediu al Poliției. Acolo, la sediul Poliției, el a stat timp de șase zile sechestrat. Cetățeanul care l-a ridicat nu s-a legitimat, iar după vreo trei zile că era al Interpolului local.

… mai mult la :  g4media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here